Контакт

Локација

Адреса:
Глобален Лидерски Самит
Ул. Јабланица бр. 101А
1000, Скопје
Република Македонија
Телефон:
+38970673444

Факс:
glsmacedonia

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

Ти имаш влијание

Без разлика дали си бизнис лидер, директор, пастор, учител, медицинска сестра, студент, уметник, родител, доктор, волонтер, претприемач, или едноставно си го бараш своето место, ти имаш влијание. Секој ден имаш удел врз оние околу тебе со твоето влијание – за добро или лошо, на значајни или мали начини. Во период кога можеби твојата енергија е исцрпена, твојот раст запрен или се наоѓаш во темнина, време е да откриеш нова надеж за твојата иднина за да ги зголемиш позитивните разлики кои можеш да ги направиш.

Кој е пресвртниот момент за позитивна промена? Твојата способност да напредуваш и да помогнеш да се обнови најдоброто во оние околу тебе, и лично и професионално, зависи од тоа колку е здраво твоето водство

 

Контакт

  • +38970252982
  • contact@glsmacedonia.org
Глобален Лидерски Самит © 2023. UKION SHOPS