Глобален Лидерски Самит 2022

GLS NextGen 2022 // Hotel Marriot, Skopje
Имаш право на нов, подобар свет. Имаш и обврска најдобро да се подготвиш за твојот дел во неговата и..
300 ден.
без ДДВ: 300 ден.
Твоето лидерство има важност

...и сега значи многу повеќе од било кога. Како го користиш?

 

Приклучи се на 445.000 твои колеги за да дознаеш како можеш максимално да го користиш, во лидерска обука од светски ранг.

  • Имај ексклузивен пристап до ексклузивниот пренос на Самитот тука, во Македонија

  • Ќе добиеш уникатен микс од визија, инспирација, и практични вештини кои можеш веднаш да ги примениш

  • Учи од најразновидните говорници

  • Искористи го Самитот како ресурс за сопствена и трансформација на твојот тим

  • Придружи се на заедницата христијани истомисленици од повеќе од 135 земји и 60 јазици ширум светот кои ќе присуствуваат на Самитот

За нас

Глобалниот Лидерски Самит е ваша инфузија на свежи идеи, активни концепти, принципи на лидерство и искрена инспирација - достапно лично или преку интернет.

Верувањето дека водството е важно е уште поизразено денес. Ова е причината зошто Глобалната Лидерска Мрежа ги фокусира напорите на одржување на нашиот најдобар настан на Глобалниот Лидерски Самит овој март!

Ние свикавме единствена група од 15+ говорници од светска класа кои ќе ги споделат своите различни перспективи, инспирирајќи и опремувајќи ве со практични вештини што можете да ги примените веднаш.

Контакт

  • +38975291882
  • contact@glsmacedonia.org
Глобален Лидерски Самит © 2022. UKION SHOPS