За Нас

 

 

Твоето лидерство има важност

...и сега значи многу повеќе од било кога. Како го користиш?

 

Приклучи се на 445.000 твои колеги за да дознаеш како можеш максимално да го користиш, во лидерска обука од светски ранг. 

  • Имај ексклузивен пристап до ексклузивниот пренос на Самитот тука, во Македонија

  • Ќе добиеш уникатен микс од визија, инспирација, и практични вештини кои можеш веднаш да ги примениш

  • Учи од најразновидните говорници

  • Искористи го Самитот како ресурс за сопствена и трансформација на твојот тим

  • Придружи се на заедницата христијани истомисленици од повеќе од 135 земји и 60 јазици ширум светот кои ќе присуствуваат на Самитот

Ти имаш влијание

Без разлика дали си бизнис лидер, директор, пастор, учител, медицинска сестра, студент, уметник, родител, доктор, волонтер, претприемач, или едноставно си го бараш своето место, ти имаш влијание. Секој ден имаш удел врз оние околу тебе со твоето влијание – за добро или лошо, на значајни или мали начини. Во период кога можеби твојата енергија е исцрпена, твојот раст запрен или се наоѓаш во темнина, време е да откриеш нова надеж за твојата иднина за да ги зголемиш позитивните разлики кои можеш да ги направиш.

Кој е пресвртниот момент за позитивна промена? Твојата способност да напредуваш и да помогнеш да се обнови најдоброто во оние околу тебе, и лично и професионално, зависи од тоа колку е здраво твоето водство

 

Контакт

  • +38970252982
  • contact@glsmacedonia.org
Глобален Лидерски Самит © 2023. UKION SHOPS